Dagelijks Woord

Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

De gemeente Ede vraagt te bidden voor:

Actueel nieuws

De deuren van de gereformeerde Beatrixkerk in Ede staan sinds kort iedere donderdagochtend wagenwijd open voor mensen die op zoek zijn naar ‘rust en ruimte’..... Lees het artikel in de Gelderlander met het interview met Theo Pieter de Jong.

Welke hobbels ervaar je bij het bidden? Wat wil je leren als het gaat om bidden? Deze vragen staan centraal op de gemeenteavond van 31 oktober. In kleine groepjes gaan we hierover in gesprek. Daarna hebben we een gezamenlijk Avondgebed.

Ook dit jaar organiseert de diaconie in aanloop naar dankdag een actie voor de voedselbank. Helaas nog steeds noodzakelijk, we ondersteunen deze goede instelling dan ook van harte. Op zondag 27 oktober en 3 november en op Dankdag woensdag 6 november kunt u weer producten meebrengen naar de kerk. Hiervoor staan kratten in de hal. Er is vraag naar producten zoals pasta en sauzen, koffie en thee, conserven, soep in blik, en andere houdbare producten.
Voor vragen: diaconie@beatrixkerk.nl.

Graag brengen wij de vierde editie van 'Ontmoeten op de Veluwe' van 2019 onder uw aandacht. U kunt de editie hier downloaden.

On line lezen:

U kunt de nieuwe wijkkompas hier downloaden. Tevens is er een exemplaar in de kerk aanwezig.

On line lezen:

De kerkdiensten in de Beatrixkerk zijn iedere zondag live te volgen.

Alle diensten worden

09.30 u.: handwerkgroep
16.30 u.: moderamen

DONDERDAG 24 OKTOBER