Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

De kliniek is nu echt bijna klaar. Wil je ons helpen met de laatste loodjes?

Op 1 november a.s. wordt in Ede de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld.

ZOMER AVOND ZANG DIENST 19:00 uur
Zondagavond is de laatste ZomerAvondZangDienst, met medewerking van het gospelkoor ‘by Grace' uit Bennekom, onder leiding van Marleen van der Kolk. Ds. Richard Saly, onze buurman uit de Nieuwe Kerk hoopt deze ZomerAvondZangDienst te leiden.

U bent gewend, wanneer U zich hiervoor heeft aangemeld, de wijkbrief en de wijkkompas wekelijks (vóór de zondag, meestal al op vrijdag) van ons te ontvangen.

Door een probleem met  AcyMailing, het systeem waarmee wij de mail van de Beatrixkerk versturen, is dit vorige week en deze week niet gelukt.
Momenteel zijn wij nog bezig met het oplossen van het probleem.
Gelukkig kunt U de wijkbrief en wijkkompas ook downloaden via onze website (onder publicaties of downloads).

U kunt de wijkkompas hier downloaden. Tevens is er een exemplaar in de kerk aanwezig.

De kerkdiensten in de Beatrixkerk zijn iedere zondag live te volgen. Op de home pagina staat een link. Tevens kunt U de orde van dienst downloaden. De diensten kunnen ook later bekeken worden.

Download de Android of iOS app in de Play/App Store!

Kerkdienst Gemist app

De Kerkdienst Gemist app voor uw mobiele telefoon of tablet is beschikbaar. Thuis op de bank een kerkdienst bekijken of in de auto op je mobiele telefoon de preek van afgelopen zondag terugluisteren. Het is mogelijk met de mobiele app voor Android en iOS. Zoek in de Play/App Store naar "Kerkdienst Gemist" en installeer de Kerkdienst Gemist app.

Alle diensten worden
uitgezonden en kunnen
rechtstreeks of achteraf
worden bekeken

zondag 23 september 2018
10:00 ds. T.P. de Jong
11:30 Kerk op Schoot
Klik hier voor meer info
en promofilmpje

zondag 23 september 2018
19:00 ds. C.W. Saly
zomerzangavonddienst

zondag 30 september 2018
10:00 A. Hogenbirk, Nijmegen

zondag 7 oktober 2018
10:00 ds. T.P. de Jong (Jeugdkerk)

zondag 14 oktober 2018
10:00 ds. T.P. de Jong

Lid worden?

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.