Dagelijks Woord

Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Het verslag van de Grote Kerkenraad van 5 februari 2018 is nu beschikbaar op de website.

Filmpje ZWO collecte:

'Ik en mijn huis zullen de Here dienen?!' is het thema van deze interkerkelijke vrouwenochtend, dinsdag 6 maart.

Veel gemeenteleden hebben inmiddels de nieuwe Wijkkompas via de e-mail ontvangen. Heeft U geen Wijkkompas ontvangen via de e-mail dan kunt U deze alsnog downloaden. Tevens is er een exemplaar in de kerk aanwezig.

In 2017 heeft Ds. de Jong een dag met gemeenteleden meegelopen op het werk, school of thuis. Op deze manier wilde hij zicht krijgen op wat er speelt in de gemeente. Over de vragen die hij zich hierbij stelt en de doelen die hij wilde bereiken is een eindverslag gemaakt.

Gaat u wel eens op uw elektrische fiets naar de Beatrixkerk? Dan is dit bericht voor u. Tijdens de zomer-zangdienst  zondagavond  23 juli j.l. zijn er van 5 e-bikes de batterijen gestolen!! Haal de batterij dus van uw fiets en voorkom dit. Bij de hoofdingang in de hal, en voor, bij de vergaderzalen in de hal, staat een rek waar u uw batterij op kunt leggen tijdens dienst/concert/vergadering. Zeg het voort, waarschuw ook anderen svp.
Met vriendelijke groet,
Jan en Alice Bakker
Kerkmeesters Beatrixkerk Ede
kerkmeester@beatrixkerk.nl

MAANDAG 19 FEBRUARI
18.45 u.: alpha-cursus in de Nieuwe Kerk
19.15 u.: moment van gebed
20.00 u.: evaluatie buurtkringen

DINSDAG 20 FEBRUARI
14.00 u.: bestuur PCOB

WOENSDAG 21 FEBRUARI
09.30 u.: handwerkclub Ede - Ethiopië
18.00 u.: catechese (eten)
19.30 u.: VESPER
20.00 u.: bestuur ‘Bespreek het Samen’
20.15 u.: cantorij
20.15 u.: diaconie
20.30 u.: club 'onbeperkt geloven'

DONDERDAG 22 FEBRUARI
20.00 u.: buurtkring 'Beatrix'

VRIJDAG 23 FEBRUARI
18.30 u.: jeugdclub

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.