Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).
Onze wijkgemeente heeft ruim 1400 leden, en bestaat uit ca 800 adressen, verdeeld over de pastorale wijken Centrum en Zuid.
In het beleidsplan hebben wij onze identiteit verwoord in een visitekaartje:

We geloven in God en we zijn volgelingen van Jezus Christus, die onze verlosser en inspirerend voorbeeld is. Gods woord is de bron van waaruit we leven en werken. We staan midden in de wereld en hebben aandacht en zorg voor de mensen binnen en buiten onze geloofsgemeenschap en voor Gods schepping. Wij verlangen ernaar samen te komen in een viering van woord, gebed en zang en geraakt te worden door Gods woord en Geest. Dat willen we doorgeven aan anderen. Samen werken we aan een geloofsgemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten en zich thuis voelen.

Op 1 januari 2017 is de Protestantse Gemeente Ede ontstaan door een fusie van de Gereformeerde Kerk Ede en de Hervormde Taborgemeente Ede. De Protestantse Gemeente Ede is aangesloten bij de Protestantse Kerk Nederland en bestaat uit zes wijkgemeenten:

Gereformeerde Wijkgemeente Beatrixkerk
 - Predikant: ds. T.P. de Jong
Gereformeerde Wijkgemeente Harskamp
 - Predikant: ds. T. Volgenant-Beima
Protestantse Wijkgemeente Ede Noord
 - Predikant: ds. C. (Caroline) Oosterveen
Protestantse Wijkgemeente De Open Hof
 - Predikant: Ds. J.J. (Hans) Reedijk
Emmaüs Ede
 Samenwerkende Kerken in de Rietkampen
 - Pastoresteam: Hans Reedijk (GKE), Lieke van Zanden (ELG), Hans Lucassen (RK),  Loes van Laar (NPB)
Protestantse Wijkgemeente Tabor
 - Predikant: ds. G.H. (Gerben) Westra)
Zie voor meer informatie de website van de Protestantse Gemeente Ede.

Alle diensten worden
uitgezonden en kunnen
rechtstreeks of achteraf
worden bekeken

zondag 22 juli 2018
10:00 ds. G. van Belzen, Leusden

zondag 29 juli 2018
10:00 ds. P. 't Hoen

zondag 29 juli 2018
19:00 zomerzangdienst

zondag 5 augustus 2018
10:00 ds. J. ter Avest, Arnhem

zondag 12 augustus 2018
10:00 ds. T.P. de Jong

zondag 19 augustus 2018
10:00 mw. drs. T. Werner uit Ede

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.