Op 21 januari start de Actie Kerkbalans. Vanaf maandag 22 januari kunt u een vrijwilliger van uw kerk aan de deur verwachten met de bekende Kerkbalansenvelop. Een aantal dagen later wordt de retourenvelop met toezeggingsformulier dan weer opgehaald.

Gemeenteleden die zich geregistreerd hebben voor Kerkbalans via internet krijgen geen Kerkbalansenvelop meer, maar ontvangen omstreeks maandag 22 januari een e-mail met alle informatie om digitaal een toezegging te kunnen doen voor de Actie Kerkbalans 2018.
Vorig jaar kwam bij een aantal gemeenteleden dit e-mail bericht terecht in hun spambox. Wij hebben al het mogelijke gedaan om dat nu te voorkomen. Maar als u omstreeks 22 januari toch geen e-mail hebt ontvangen van het kerkelijk Bureau, kijk dan even in uw spambox.
Ook zonder e-mailbericht kunt u vanaf maandag 22 januari uw toezegging doen via www.skgcollect.nl/136

Uw financiële bijdrage is o.a. bestemd voor het pastoraat, het onderhoud van de kerkgebouwen, het salaris van de predikanten, kosters en organisten en om de wekelijkse en speciale vieringen te bekostigen.

Van harte aanbevolen!

Voorzitter College van Kerkrentmeesters
Protestantse Gemeente Ede

Voor de liefhebbers:
Actie Kerkbalans regelen met uw smartphone of tablet

De Actie Kerkbalans kunt u nu ook eenvoudig regelen met uw smartphone of tablet via de app ‘Kerkgeld’. Deze app kunt u downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android).
Na installatie koppelt u het Digitaal Portaal Protestantse Gemeente Ede aan de app (dat is een eenmalige handeling). Daarna kunt u inloggen met uw bestaande gebruikersnaam en wachtwoord of een account aanmaken. Via de optie ‘Doelen’ komt u vervolgens terecht bij de Actie Kerkbalans 2018. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar. U vindt deze op www.skggouda.nl/skg-collect/kerkgeld-app.

DINSDAG 23 JANUARI
14.00 u.: pluskoor
20.00 u.: voorbespreking BHS

WOENSDAG 24 JANUARI
09.30 u.: handwerkclub Ede - Ethiopië
18.00 u.: catechese eten
19.00 u.: catechese
20.00 u.: cantorij

DONDERDAG 25 JANUARI
14.00 u.: bestuur PCOB
15.30 u.: moderamen

VRIJDAG 26 JANUARI
18.30 u.: jeugdclub (jeugdhonk)

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.