Dagelijks Woord

Wij willen graag het gebruik van collectebonnen stimuleren en zouden het op prijs stellen als u, voor zover dat nog niet het geval is, over gaat op het gebruik van collectebonnen.
Een reden daarvoor is ook, dat het op termijn niet meer mogelijk zal zijn om muntgeld af te dragen bij de plaatselijke banken. Inmiddels heeft één bank in Ede de ontvangst van muntgeld al gestaakt. En dat zullen de andere banken in de toekomst ongetwijfeld ook gaan doen.

U kunt de collectebonnen op verschillende manieren bestellen:
1. Via het Digitaal Portaal van de Protestantse Gemeente Ede. Maak uw keuze via de link "collectebonnen aanvragen", en bestel de collectebonnen en betaal met iDEAL.
2. Met de Kerkgeld app. Kies in de Kerkgeld app het Digitaal Portaal van de Protestantse Gemeente Ede, klik op ‘Artikelen’ en bestel de collectebonnen en betaal met iDEAL.
3. Door het juiste bedrag over te maken naar de bankrekening van het Kerkelijk Bureau
NL11 INGB 0000 8675 84 onder vermelding van kleur en aantal vellen.
De collectebonnen worden dan binnen enkele dagen naar u toegestuurd.

Heeft u nog geen account bij SKG Collect?
Ga naar www.skgcollect.nl/136 en volg de aanwijzingen in het menu-onderdeel ‘Introductie’.

Maakt u nog geen gebruik van de Kerkgeld app?
Download de app ‘Kerkgeld’ via de App Store of via Google Play Store.
Zoek in de app het Digitaal Portaal van de Protestantse Gemeente Ede en log in met uw (bestaande) gebruikersnaam en wachtwoord.

Het College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Ede

Alle diensten worden