Dagelijks Woord

Dagtocht Ouderen

"Kastelentocht en varen over de Vecht".

Op woensdag 21 mei a.s. sluiten wij het seizoen af met een dagtocht. Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen.

PROGRAMMA:
Om 09.00 uur staat de bus bij de parkeerplaats van de Beatrixkerk klaar om in te stappen.
Met de bus rijden we naar Scherpenzeel. Hier worden we bij Partycentrum Boschzicht hartelijk ontvangen met koffie, thee en gebak. Vervolgens neemt de gids ons mee voor een kastelenroute door de mooie bossen via Woudenberg, Maarsbergen en Doorn naar Langbroek. Teruggekeerd in Scherpenzeel gaan we aan tafel voor een prima koffietafel met kroket. Hierna vervolgen we de reis naar Nieuwersluis, waar een rondvaartboot klaar ligt. We gaan aan boord voor een 75 min. durende vaartocht over de Vecht. Na deze mooie en historische vaartocht stappen we weer in de bus en rijden we huiswaarts, waar we om ± 17.00 uur hopen te arriveren.

De kosten bedragen € 45,00 per persoon. Aanmelden kan door het ingevulde aanmeldingsformulier te sturen naar Janny Westmaas, Hogerhorst 55, 6714 LB Ede.

Download hier het aanmeldingsformulier.

Aanmelden kan ook telefonisch: tel. 625268. Uw aanmelding zien we graag vóór 12 mei 2014 tegemoet.

U kunt het verschuldigde bedrag contant afrekenen op vrijdag 2 mei of vrijdag 9 mei a.s. in de Beatrixkerk. Janny Westmaas zal daar van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig zijn.
Restitutie van de betaalde kosten is vanaf 12 mei 2014 niet meer mogelijk.

Heeft u vervoer nodig?
Neem dan contact op met de heer Anne Hendriks, tel. 624416  of  06-33920813

Namens de Activiteitengroep Ouderen,

Janny Westmaas, tel. 625268.

Joomla 2.5 Templates designed by Web Hosting Reviews