Algemeen

De Gereformeerde wijkgemeente Beatrixkerk, wijkgemeente van de Gereformeerde Kerk Ede (PKN),  hierna te noemen de Beatrixkerk, verleent u hierbij toegang tot www.beatrixkerk.nl (de Website) en publiceert hier teksten en afbeeldingen die door de Beatrixkerk en derden zijn aangeleverd. Beatrixkerk Ede behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Aansprakelijkheid

De Beatrixkerk kan niet aansprakelijk worden gesteld door het onjuist publiceren van gegevens.

Privacy

Beatrixkerk Ede  respecteert de privacy van iedere betrokkene en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden weergegeven. Adresgegevens worden alleen gepubliceerd met toestemming van de betreffende persoon.
Tevens worden er foto’s gepubliceerd van gebeurtenissen – evenementen, met afbeeldingen van personen.

Heeft u bezwaar tegen een publicatie, dan kunt u dit melden bij de webredactie.

zondag 26 november 2017
10:00 ds. T.P. de Jong
(Laatste zondag kerkelijk jaar)

zondag 26 november 2017
17:00 ds. T.P. de Jong Evensong

zondag 3 december 2017 1e advent
10:00 ds. T.P. de Jong (jeugdkerk)

zondag 10 december 2017 2e advent
10:00 ds. T.P. de Jong

zondag 17 december 2017 3e advent
10:00 ds. T.P. de Jong H.A.

DONDERDAG 23 NOVEMBER
09.30 u.: activiteitengroep ouderen

VRIJDAG 24 NOVEMBER
18.30 u.: jeugdclub

ZATERDAG 25 NOVEMBER
10.00 u.: WINTERFAIR (tot 16.00 u)

Wijkbrief per e-mail

De Wijkbrief wordt ook wekelijks via e-mail verspreid. Meld u aan als u deze wilt ontvangen.