De Beatrixgemeente heeft een pastoraal model met buurtkringen. De bedoeling van buurtkringen is, dat er minimaal twee maal per jaar een buurtkringavond wordt gehouden waar gemeenteleden elkaar in een informele sfeer ontmoeten en nader kennis maken. Op deze manier kunnen we omzien naar elkaar en kunnen we signaleren of iemand (pastorale) zorg nodig heeft.
Op dit gedeelte van de website van de Beatrixkerk kunt u meer lezen over de buurtkringen: welke buurtkringen zijn er, welke straten vallen onder de betreffende buurtkringen, wie zijn de kringcontactpersonen, in welke buurtkringen zijn nog vacatures voor kringcontactpersoon enzovoorts.
In 13 van de 33 buurtkringen is er nog een vacature voor de functie van kringcontactpersoon. Klik hier voor een beschrijving van deze functie.
Voor de kringcontactpersonen en voor mensen die overwegen om zich voor kringcontactpersoon aan te melden is specifieke informatie aanwezig op een besloten gedeelte van deze website. Het gaat o.a. om voorbeelden voor uitnodigingen, ideeën voor de invulling van buurtkringavonden en wat er verder verwacht wordt van een buurtkringcontactpersoon. Voor toegang tot dit besloten gedeelte kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen bij webredactie@beatrixkerk.nl.