Dagelijks Woord

Welkom

Welkom op de website van de wijkgemeente Beatrixkerk. Deze wijkgemeente is onderdeel van de Protestantse gemeente Ede, deze is aangesloten bij de  Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Het kerkplein is een ruimte voor gemeenteleden of geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten.

In verband met de beperkte ruimte in het Kerkblad editie december 2021 kunt u van onderstaande gemeenteleden de in memoriams hier lezen:

Willem Franciscus Romeijn
Luwina Schut
Jantina Groenevelt – de Pee
Johannes Hanegraaf
Wilma Dijkstra
Kuindert Philippus Adriaan Koekkoek

Actueel nieuws

Heb je eerder dit jaar de podcast van ds. Theo Pieter de Jong gevolgd over de kerk? Deze week is in die serie een nieuwe aflevering verschenen. Een speciale Q&A-aflevering waarin Theo Pieter de Jong prangende vragen over de kerk beantwoordt, zoals: heb je geloof nodig om bij die kerk betrokken te zijn? Hoe ervaar je dat geloof iets is wat je samen doet? En is de manier waarop een kerkdienst wordt ingericht een opdracht van God of een uitvinding van mensen? De aflevering duurt 36 minuten en kun je luisteren via deze website, maar ook via de podcast-apps van Apple en Spotify (druk op onderstaande logo's of zoek naar het podcastkanaal ‘Theo Pieters Podcast’).

De kerkdiensten in de Beatrixkerk zijn iedere zondag live te volgen.

Agenda - kerkdiensten

Actueel nieuws PKN

Kerkdienst live

Klik hieronder om een
uitzending te bekijken:

Inloggen (alleen voor organisatoren buurtkringen)

Media Beatrixkerk/PGE

5 december 2021

Wijkbrief redactie:

wijkbrief@beatrixkerk.nl

5 december 2021

Kerkblad december 2021

Wijkredactie:

kerkblad@beatrixkerk.nl

De onlineversie van het kerkblad is gratis.
Een vrijwillige bijdrage voor het lezen van de online versie
wordt op prijs gesteld.
Klik hier voor meer info.

Editie november 2021

Wijkkompas redactie:

wijkkompas@beatrixkerk.n

Mailing Beatrixkerk

Vul uw naam en mailadres in om de wekelijkse
mailing (inclusief wijkbrief) van de Beatrixkerk
te ontvangen.

* verplicht veld

Via de mail kunt u uw gegevens
wijzigen en kunt u zich afmelden.