Ruimte voor gemeenteleden of geïnteresseerden om elkaar te ontmoeten. Plaats een berichtje, maak bijvoorbeeld een foto
hoe je thuis de kerkdienst bekijkt, stuur een klein filmpje of plaats een ervaring enz.

U kunt uw berichten mailen naar kerkplein@beatrixkerk.nl

Vult U naast het berichtje uw naam in?

 

2021 


11-01-2021 Bep Bal

Beste gemeenteleden, graag wil ik reageren op de preek van gisteren. Indrukwekkend de vragen ken je Jezus en elkaar? Kennen en gekend worden een belangrijke vraag, precies 50 jaar geleden ben ik bewust tot geloof gekomen. Wij woonden toen voor een half jaar in Zweden en waren even los van onze achtergrond! Toen speelde deze vraag ook en had het verlangen om hem te volgen. Een boek van Billy Graham heeft toen de doorslag gegeven. En heeft veel betekend in ons leven. Dat kennen gaat allang met ons mee en het woord verlangen, we zijn niet perfect maar verlang je ernaar Hem te volgen? En dan de doopbelofte ps 100 heeft centraal gestaan toen onze jongste dochter gedoopt werd. Ook dat gaat ons leven mee, en dan worden we verrast met de bloemen uit de kerk! Bijzonder als je gekend mag worden. Ook in deze tijd blijft het belangrijk om elkaar te blijven kennen, samen rond de vraag ken je Jezus. Hartelijk dank voor de bloemen en meeleven! Bep Bal.

Klik om te vergroten


 

4-01-2021 Bart ter Maat

Er zijn zoveel mooie nummers, maar een ervan is "Break Every Chain". Met vriendelijke groeten, Bart ter Maat.

 

Klik hier om te vergroten


3-01-2021 Cor Gootjes

Het lied dat ik noemde tijdens de zoom ontmoeting is ‘Amazing Grace’. Een ander lied dat ik met ons koor The New Creation graag heb gezongen is “De namen van mijn kinderen”. (De opname is van enkele jaren geleden en een aantal leden is reeds overleden). Mvg Cor Gootjes.

 

Klik hier om te vergroten


3-01-2021 Ds. Theo Pieter de Jong

Dag beste Zoomen-op-Zondaggers,... helaas lukte het niet om mee te zoomen vanmorgen. Ik ben nu net weer uit de kerk thuis. Het lukte in de kerk niet om in te loggen... Helaas.... :-( Had er zo naar uit gezien om jullie weer te zien en even te spreken... Hopelijk de volgende keer weer, en ik hoop dat jullie het samen goed gehad hebben... Veel heil en zegen in het nieuwe jaar, en bedankt voor het zingen na de dienst vanmorgen, ik voel/weet me een gezegend predikant, in jullie midden...! Hierbij het filmpje, waar ik in de preek naar refereerde. Theo Pieter.

 

Klik hier om te vergroten


3-01-2021 Aart de Zeeuw: Storing Kerkdienst gemist

Misschien heeft u het wel gemerkt, aan het begin van de uizending was er een storing bij Kerkdienst gemist. Het ligt dus niet an uw apparaat. Oorzaak was een onevenredig grote belasting op de website van Kerkdienst gemist. Om 10:16 is extra capaciteit bijgeschakeld, waarna de grote belasting op de servers is afgezakt. Bij kerkdienst gemist neemt men maatregelen om dit in de toekomst te voorkomen.